Friday, November 28, 2014

Me tahdomme


Suuri kiitos eduskunnalle ja kaikille Suomen kansalaisille, jotka ovat meidän kanssamme tahtoneet. Kiitos kaikille kansainvälisille ystävillemme, jotka ovat kanssamme tahtoneet. Kiitos kansalaisaloitteelle, kiitos kansanliikkeelle, kiitos.

Tasa-arvoista armon päivää, 28.11.2014. Me elämme historiallisia aikoja, toverit.

2 comments:

 1. Onnea teille!^^ Mites gradu? eteneekö? Mulla aika hitaasti mut pyrin kirjottaan ees yhen päivän viikossa toistaseks xD Koin syksyl sellasen burnoutin että terve! Ja ootkos jo usassa? Vitsit on mielenkiintosta lukea sun juttuja. Jännä mihin kaikkeen elämä voi ihmisen viedä, jopa täältä pikku-Suomesta:) Pieni kateellisuuden tunnekin tuntuu;) Määki haluisin!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei etene! Sivulla 24 ollaan, eli 60 sivua pitäisi vielä väkertää. Jalo ajatus on, että teoriaosian saisi nyt kirjoitettua ja Yhdysvalloissa joutaa sitten työstämään analyysin ja puhtaaksikirjoituksen. Toivoa ainakin saattaa!
   Kyllä sitä joskus ihmettelee itsekkin, miten pienestä tuppukylästä sitä ihminen voikin ponnistaa metropoliittiin maailmaan! Mut hei, mitäpä ei hullu suomalainen tee? Toisaiseksi vaikutan yhä Suomessa, mutta lähtö lähenee.

   Delete