Monday, January 30, 2017

Uusi vuosi, ihan samat tuskat


Blogi makaa talviteloillaan sillä aikaa, kun minä yritän selvitä vuodenvaihteesta hengissä. Tämänhetkinen poliittinen ilmapiiri on erityisen painostava, masennusoireet painavat hartiat lattiaan ja kaikinpuolin elämä on tällä hetkellä aika vaikeaa.

Kiitos harvoille lukijoille ja kävijöille. Jospa me tästä noustaan vielä uuteen uljaaseen huomiseen.

Jonossa olisi draft-vaiheeseen jääneitä joulunajan postauksia. Pohdin tässä, viitsiikö niitä enää julkaista kun ollaan menty uutta vuotta jo pitkälle, vai olisiko syytä kääntää katse rehellisesti tulevaisuuteen.

4 comments:

 1. Moi Nina - onpa kurja kuulla että sulla on vaikeeta. Voin vaan kuvitella miten turhauttava sun tän hetkinen tilanne on.. Oon ite töissä maahanmuuttojutuissa ja just nää partner-visat on kyllä aikamoisia maratoneja maasta riippumatta.

  Niin kun sä itekkin sanoit - siitä vaan uljaaseen nousuun :-)

  Mua ainakin kiinnostais sun joulun ajan draft:it, vaikka vuodenaika onkin jo vähän väärä. Sä kirjotat niin mielenkiintosesti et on ihana lukee mitä tahansa ootkin kirjottanu.

  Mun on pitäny kommentoida jo monta kertaa, löysin sun blogin yli vuos sitten - en voi kuvailla sitä samaistumisen tunnetta, mikä tuli kun luki sun juttuja. Mun tyttöystävä on Korealainen ja en oo hirveesti törmänny muihin suomalaisiin naispareihin, joissa se toinen puolisko on non EU national. Ekan kerran kun löysin sun blogin, niin olin itekkin aika huonoissa fiiliksissä, oli vaikeuksia löytää töitä yms, mut sun blogin selaaminen piristi ihan sairaasti!

  Terkkuja Frankfurtista!

  ReplyDelete
 2. Tämän hetkinen tilanne Amerikassa on aika kaoottinen, sen lisäksi itselläkin meinaa keväisin aina mieli painua kovin matalalle, syystä tai toisesta. Olenkin yrittänyt tietoisesti vältellä uutisotsikoita ja keskittyä ihan pieniin piristäviin tekijöihin jokaisessa päivässä. Oli se sitten auringonpaiste sateiden välissä tai iloisesti sirkuttavat linnut ikkunan ulkopuolella.
  Ja mitä jouluisiin blogikirjoituksiin tulee, niin meillä näyttää naapurissa olevan joulukuusikin vielä täysissä koristeissa olohuoneen ikkunassa, joten ihan hyvin voi vielä kirjoitella jouluisista jutuista! :)

  ReplyDelete
 3. Tämä kommentti tulee myöhässä, mutta menköön. Havahduin huomaamaan, että en ole sinulta nähnyt blogikirjoituksia pitkään aikaan ja siksi tulin kurkkaamaan, miten täällä menee. Toivottavasti kevät kohottaa fiiliksiä ja muutenkin asiat lähtee rullaamaan taas paremmin. Tuntemattoman kanssabloggaajan tsemppiviestit eivät varmaan suurta vaikutusta elämääsi tee, mutta toivon mukaan edes hitusen piristää se, että blogiasi kaivataan täälläkin päin!

  ReplyDelete
 4. Kiitos riikka sx kommentistasi. Vastailen näihin nyt tälleen ihan jälkijunassa. :)
  Kiva kuulla, että näistä raapustuksista on ollut jotain iloa, ja olet voinut samaistua meidän edesottamuksiin myös naisparina! Itselleni aina iskee suomalainen "eikä tää on ihan roskaa tää on kaikki roskaa poistan koko blogin" epätoivo, joten on ihan kiva kuulla, että ehkä tämä kuitenkin on ihan viihdyttävää lukijoille. :)

  Tsemppiä Frankfurtiin!

  Kiitos Satu,
  On tosiaan ollut sosiopoliittisesti aikamoista myllerrystä ja on ollut vaikeaa pitää lippua korkealla, kun omat arvot tuntuvat olevan hyökkäyksen kohteena niin hallinnon kuin yleisen ilmapiirin kannalta: ja samaa on tällä hetkellä havaittavissa kaikkialla!
  Yritämme helpottaa ahdistusta lahjoittamalla rahaa meille tärkeisiin kohteisiin, kun emme tällä hetkellä minun maahanmuuttaja statuksen takia uskalla marssia ja rahkeet eivät riitä vapaaehtoistyöhön.

  Me laitettiin muuten joulukoristelaatikko vihdoin varastoon viikko sitten!

  Kiitos Nomadi,
  Voi kuule, tuntemattomien kommentit ovat sitä kalleinta kultaa, sillä teillä anonyymeillä lukijoillahan ei ole mitään pakotetta kommentoida, kehua tai kannustaa. :)
  Yritän nousta täältä suosta. Täällä on vetelää ja haisee. Pakkohan täältä on siis tulla pois vaikka hampaita kiristellen.
  Tsempit vastaanotettu!

  ReplyDelete