Wednesday, February 10, 2016

Haloo?Tuntuuko muistakin, että postaustahti on hidastunut? Se on nimittäin ihan totta! Syitäkin on monia, kerronpa teille seuraavaksi:

  • Olen kirjoittanut graduani aggressiivisella 5-sivun viikkotahdilla ja odotan parhaillaan analyysiosion esitarkastusta ennenkuin jatkan. Tarkoitus olisi saada valmista kuun loppuun mennessä ja lopulliseen tarkastukseen maaliskuun loppuun mennessä.

  • Olen vääntänyt suomaisen CV:ni vastaamaan amerikkalaista resume:ta. En voi sanoa, että olisi ollut helppoa. Tuntuu jotenkin vähän juonikkaalta kirjoittaa "erinomainen asiassa X" kun itsestä tuntuu, että osaan asian X mutta en kai nyt sentään erinomaisesti.

  • Suunnittelemme häitä. Suomeen. En voi suositella hääsuunnittelua toiselta mantereelta käsin, stressitaso nousee, palveluntarjoajat eivät osaa lukea ja toisinaan minä en ilmeisesti osaakkaan kirjoittaa (otanpa tuolta resumesta pois vuorovaikutustaidot). 


Siinä välissä olemme nähneet ja tehneet kaikenlaista kivaa, länsimaiset ja kiinalaiset uudetvuodet ja patikoinnit ja brunssi downtown Los Angelesissa ja leiponut Aman (mummi) puutarha sitruunoista marenkipiirakkaa vaihtelevin lopputuloksin. Syytän täkäläisiä jauhoja ja voita, jotka eivät maistu samalle kuin Suomessa. Sain työluvan. En saanut vielä töitä.

Varasimme myös matkaliput Suomeen toukokuun lopussa. Nyt pitäisi löytää kahdeksi viikoksi koiravahti. Vapaamuotoisia hakemuksia otetaan vastaan.

No comments:

Post a Comment