Saturday, October 11, 2014

Kuka Mitä Häh


Tervetuloa!

Olet juuri saapunut naisparin maahanmuuttoa käsittelevään slice-of-life blogiin. Minä olen Nina, tätä kirjoittaessani 25-vuotias englannin kielen ja kääntämisen maisterivaiheen opiskelija. Kauniimpi puoliskoni on kihlattuni Julia, 23-vuotias vastavalmistunut toimintaterapeutti Yhdysvalloista. Olemme olleet yhdessä 10 vuotta tavattuamme internetin ihmeellisessä maailmassa. Kasvotusten olemme tapailleet viisi vuotta, tultuamme molemmat riittävän vanhoiksi (ja rikkaiksi) matkustaaksemme itsenäisesti Atlantin yli. Tapaamme pääsääntöisesti kaksi kertaa vuodessa, kesällä ja jouluna.

Aloitimme viisumiprosessin 29.7. ja kihloihin menimme "virallisesti" 22.9.2014.
Minun on tarkoitus muuttaa Yhdysvaltoihin Kaliforniaan keväällä 2015, mutta asia riippuu pitkälti viisumiprosessin ja finanssipuolen kehittymisestä.

Postaustoiveita on mahdollista pistää kommenttien kautta.
Löydät meidät myös Tumblrista.

Blogi tulee näillänäkymin olemaan suomenkielinen.

3 comments:

 1. 10v! Niin mahtavaa:) Vaikka välimatka on ollut valtaisa!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eihän sitä hyvää kannata vaihtaa, vaikka kalliiksihan tuo tulee. Ollaan naureskeltu, että olemme toistemme tapailuun käyttäneet niin häärahat, asunnon käsirahan tai autorahan. :)

   Delete
 2. ...toisaalta silti niin ihanaa;) Kyllähän sitä elää mieluummi vähemmillä varoilla rakastuneena kuin ökyrikkaana ja yksin;) Mahtavaa kun teiän juttu on kestänyt tuon kaiken matkan!<3

  ReplyDelete