Wednesday, October 22, 2014

Notice of Action, eli NOA1Olipa kerran heinäkuun 29. päivä, jolloin aloitimme viisumiprosessimme virallisesti. NOA1, eli hakemuksen vastaanottoilmoitus saapui sähköisesti, paperiversio joitain päiviä myöhemmin (huokaus, Yhdysvallat ja etanaposti). Tästä paperista selvisi meidän case number, josta päättelimme meidän casen päätyneen Kaliforniaan käsiteltäväksi. Kiva, sillä California Service Center (eli CSC) on huomattavasti Teksasin vastaavaa nopeampi. Tietysti oletettiinkin, että eiköhän tuo Kaliforniaan päädy, kun Julia siellä asuu.

Olipa nykyhetki. On kulunut 85 päivää tuosta NOA1:sestä. Internet arvaili tälle viikolle kuulumisia, mutta ei ole vielä kuulunut. VisaJourney tietää kertoa, että CSC:ssä on käsitelty ja hyväksytty mm. elokuun 14.päivä lähetettyjä hakemuksia. Tyypillisiä odotusaikoja tilastoidaan noin 50 päivän mittaisiksi.

Ei ole toki kulunut kuutta kuukautta, se on virallinen kanta USCIS:in sivuilla (jotka tarkastan joka päivä nykyään. Pitäisi ehkä hankkia harrastus). Kiirekkään ei ole. Huvittaisi vaan saada se pallo takaisin omalle kentälle, että voisi aikatauluja suunnitella ihan itse.

No comments:

Post a Comment