Wednesday, October 28, 2015

Takkutukka


Myönnetään, olen käynyt kampaajalla viimeksi 13 kuukautta sitten. Hupsis, no se on kallista lystiä ja ei meikällä ole semmoseen hassutukseen varaa. Grouponista nappasin itselleni 182 dollarin edestä kampaamopalveluja 70 dollarilla, sen verran voin laittaa raitoihin ja leikkaukseen. Ensimmäinen aikani peruuntui, sillä salongista meni sähköt poikki kiitos tietyöläisten huolellisuuden. Tästä hyvästä minulta ei veloitettu pitkien hiusten lisää, mikä kävi minulle.

Vahingossa sanoin kampaajalle väärin, älysin liian myöhään ja hiukseni menivät tästä:

Tähän:


Tarkoitin sanoa, että haluaisin pyöristetyn otsiksen ja jättää hiukset noin kainalomittaan, takaa pidemmäksi. Vahingossa hän kuitenkin sekoitti minut kesken lauseen ja älysin aivan liian myöhään selittäneeni, että haluan etuhiukset pitkäksi ja takaa lyhyeksi. Eiiii ja sitten olikin liian myöhäistä, kun ponihäntä oli jo nipsaistu olkapäämittaan. Voihan helvetti. Mainitsin asiasta, jolloin kampaaja meni luonnollisesti puolustuskannalle; minä sanoin, että halusin sen näin. Olen kuitenkin myötämielinen ja vika oli minun eikä kampaajan, joten sovimme yhdessä, että hiukset saavat olla lyhyet, kunhan ne kehystävät kasvoja eivätkä roiku esiripun lailla.

Ihan kivathan näistä tuli, joskaan ei yhtään mitä olin halunnut ja apua miten paljon sitä pituutta lähtikin. Vähän pelottaa miltä tämä näyttää kun itse huollan sitä, eli siis pesen ja kampaan. En edes omista pyörökampaa, jolla tukkaan saa nostetta.No, uusi sivu elämässä ja kokonaan uusi tukka, mikä ettei.

4 comments:

 1. Moi Nina, tosi upea tuo uusi hiuskuontalo minun mielestäni ! Törmäsin pari päivää sitten blogiisi, kun etsin itselleni muitten ulkomailla asuvien suomalaisten pitämiä blogeja luettavaksi. Itse asun perheeni kanssa Thaimaassa ja on kyllä ollut opettelemista täälläkin siinä asiassa, että unohtaisi ne Suomessa opitut hieman "jöröt" tavat ja muistaisi edes tervehtiä vastaantulijoita. Vielä parempi tosiaan, jos ennättäisi kysäistä kuinka voit. Tässähän tätä on oppimista.
  Laitoin sinulle muuten "blogisitarina- haasteen, toivottavasti ehdit vastailemaan!

  http://thaimaanrannanmaalarit.blogspot.com/2015/10/blogisitarina.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hieman on totuttelemista tässä tukassa. Nyt kun en ole itse sitä pyöröharjan kanssa föönaillut, niin pakko sanoa, että en tällä hetkellä tykkää tästä ollenkaan! Häätkin meillä oli tarkoitus olla joskus keväällä, mutta taidan vaatia siirtämistä kun ei tähän lyhyeeseen saa mitään kampaustakaan aikaiseksi. Onneksi asialla ei ole kiire. :D

   Olenkin käynyt lukemassa blogiasi, olen niitä "näkymättömiä" seuraajia, jotka eivät seuraa millään alustalla eivätkä kommentoi. Pitää varmaan ottaa haasteesta koppi, thanks!

   Delete
 2. Jessus, miten ihana asenne sinulla! Hienot niistä tuli ja nopeasti kasvavat. Itse pelkään käydä kampaajalla täällä Ranskassa, koska minusta tuntuu, että lopputulos on aina joulukuusi. Sillä seurauksella tukka hapsottaa suurimman osan vuodesta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Valitettavasti tälle kuontalolle kävi juuri niinkuin pelkäsin, eli jos sitä ei ole föönattu ja väännetty, niin näytän aika paljon brittibändi Hansonin pojilta! Viimeistelyn tasokaan ei vastannut sitä mihin olen Suomessa samaan hintaan tottunut, nimittäin seassa törröttää pitkiä hahtuvia jotka stailattuina olivat piilossa. Vaan minä kun en tee muuta kun pesen ja kampaan, niin nyt kyllä hapsottaa!
   Onneksi kasvavat takaisin, tosin hääkampausta näihin ei nyt saa. Täytynee siirtää häitä, hih.

   Delete